Belgische Saab-invoerder praat met Mitsubishi

In de wandelgangen hing het gerucht, maar Autofans.be kreeg het nieuws vandaag bevestigd dat de Belgische Saab invoerder 'Beherman' effectief in onderhandeling is met Mitsubishi. De Japanse constructeur besloot enkele jaren terug om haar import zelf te verzorgen, maar dat bleek weinig succesvol. In haar zoektocht naar nieuwe invoerder praat ze nu nog met enkele kandidaten, waaronder Beherman.

Beherman heeft als Saab invoerder het laatste jaar een verschrikkelijke tijd doorgemaakt. Wie vandaag langs hun showroom in Bornem rijdt ziet wel geteld 1 Saab 9-5 staan. De mensen krijgen er geen nieuwe wagens binnen, er wordt niets verkocht, mensen moeten worden ontslagen en het ergste van al is, ze weten niet wat er gaande is op het hoogtse niveau.Ook deze week zijn er weer enkele berichten geweest rond het Zweedse merk, maar elk nieuwsbericht spreekt zichzelf meteen tegen, waardoor het elke geloofwaardigheid verliest.

Beherman liet ons weten dat de onderhandelingen aan de gang zijn maar dat het te vroeg is om uitspraken te doen inzake het behouden van de huidige jobs, eventuele doelstellingen enzovoort.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws