Autofans Stemronde: Beslis zelf de Auto van het Jaar 2011

Naar jaarlijkse traditie zullen we op het einde van het jaar de Autofans Awards uitreiken, die zullen worden toegekend door onze eigen redactie. Maar dit jaar laten we ook jullie beslissen. Welke mag volgens jullie de Autofans Auto van het Jaar 2011 worden? We zijn zelf op zoek gegaan naar de strafste karren van dit jaar. Intitieel hadden we 10 stuks in ons hoofd, maar een overvloed aan knappe bolides en het niet kunnen beslissen welke wel en niet zijn we uiteindelijk op een short list van 16 stuks gekomen. Laat me dus toe u vriendelijk uit te nodigen om uw stem uit te brengen in onze poll, rechtsboven onze website.

Laatst gepubliceerd

Reacties (18)

Plaats een reactie
Dequal 22:13
afbeelding van Dequal

Vele van die wagens nog niet in het echt gezien, dus moeilijk om een 100% objectieve keuze te maken natuurlijk. Gebaseerd op de wagens die ik wel gezien en kunnen aanraken heb, moet ik toch kiezen voor de Aventador. Geniale wagen qua hoeken vind ik persoonlijk. Geeft iets bruut, maar tegelijkertijd ook iets rustgevend (zeker een half uur rond zitten dwalen en kijken). En naast het feit dat er heel wat artikels, video's, reclame en foto's zijn van verschenen, wil duidelijk zeggen dat ik niet de enigste ben die er zo over denkt. Ik kan me niet herinneren dat de Murciélago zóveel media-aandacht kreeg in het eerste jaar dat hij uitgebracht werd.

Naast de Aventador een eervolle vermelding voor de XK-RS wat Jaguar toch meteen weer een goed imago gaf, wat daarvoor eerder voor de saaie mensen die op pensioen waren, was.

Wim 23:16
afbeelding van Wim

leuk punt dat van de xkr-s, ik vind die wagen een beetje misplaats voor een goede comfy GT als de XK, maar idd, qua imago van de XK en vooral Jaguar kan dat wel tellen :)

Yvesw 10:29
afbeelding van Yvesw

Voor mij is de revelatie van het jaar toch de Ferrari FF. Nog nooit in mijn leven heb ik een Ferrari willen hebben, maar dit ding is gewoon ongelooflijk! Snel, bruut, mooi en een koffer die even groot is als die van een focus clipper... Toch wel de meest begeerlijke wagen van 2011.

Techno Patat 14:04
afbeelding van Techno Patat

Ik twijfelde tussen de SLS roadster, C63 blackseries en de Evoque!

Als beste personenwagen duidelijk de gewaagde Evoque! Maar ik stem liever op de wagen die mij de grootste glimlach bezorgt!

De FF vind ik in het echt niet zo knap (vooral die achterkant),

De Aventador is leuk maar mist nog iets excentrieks (naar Lambo normen dan toch)

XK-RS was een duidelijke kanshebber maar dan vooral in het blauw :p! Dus dan wint het kleur en niet de wagen...

De M5 klinkt niet zoals de vorige dus daar verliest hij 100 miljoen miljard punten op,

De A6 mist nog iets, misschien dat een RS6 me van gedacht doet veranderen want van de 'vorige' RS6 ben ik een grote fan!

Dan heb ik nog de SLS en de C63! En de meest geschifte daaruit blijft toch de C63 BS! Dat Mercedes nog met zoiets uitkomt in tijden van crisis is voor mij al een grote win ;)!

Kenny 18:28
afbeelding van Kenny

Voor mij is het de Veloster geworden, al was het niet makkelijk :-)
Zo'n knappe coupé, goed interieur en nog eens betaalbaar!

Sven 13:56
afbeelding van Sven

maar jij had toch al gekozen (en gereageerd over je keuze)?

techno.patat 14:12
afbeelding van techno.patat

Haha sven, ik dacht hetzelfde :p! Wordt de michelangelo account gedeeld door enkelen :p?

techno.patat 20:30
afbeelding van techno.patat

Kalmkes kapitein haddock, we waren maar wat aan het zeveren ;)! Ik denk niet dat ze je er zo snel van smijten! Kijk naar de fanboy die ik al uitgehangen heb, de tientallen off-topic opmerkingen en nog veel meer! en ik ben hier nog steeds aanwezig (kging eerst zeggen welkom maar daar ben ik nu ook niet zo zeker van :p!)

Techno Patat 15:07
afbeelding van Techno Patat

*pakt z'n blonde Leffe* Ching op Autofans!! (Wat zijn we toch slijmballen :p!)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws