Heerlijk: Alfa Romeo Giulietta Maserati edition

Lange tijd terug had Maserati een regeling met Alfa Romeo. Alfa mocht zogenaamde Courtesy Cars maken voor "de Drietand". Het resultaat zie ik vrijwel elke dag staan bij de garage om de hoek. Een prachtige MiTo die je helaas niet kan bestellen, zelfs niet ongeveer in dezelfde kleurenstelling. Blij dat ik was toen ik vernam dat de Giulietta een Maserati edition krijgt! Maar....

 

Tjah... Net zoals de vorige Courtesy cars is ook deze ééntje die je nooit zal kunnen kopen bij de dealer. Jammer want het speciaal afgewerkte model heeft een unieke Maserati-kleur, Maserati-leder en mooie emblemen. Oh ja had ik al vermeld dat dit een QV was? De bedoeling is dat als je een Maserati in onderhoud of ter herstelling binnen brengt dat je deze tijdelijk ter vervanging kan gebruiken.

De vorige, de MiTo for Maserati, zijn 2de hands te koop via Maserati zelf. Al moet ik zeggen dat die dingen enorm afgeragt worden en ze hun (veel te hoge) 2de hands prijs niet waard zijn. Sorry, Quin.

Foto's in de galerij hieronder natuurlijk!

Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:05
afbeelding van Techno Patat

Tuurlijk worden die afgeragd! Als je een Maserati rijdt en je krijgt een mito in de plek dan moet je ze afraggen om maar enigszins aan dezelfde snelheid voorwaarts te bewegen :p!

Wel verschrikkelijk mooi! Inderdaad jammer dat ze niet te bestellen zijn op die manier! En als ze dan toch tweedehands te koop zijn: Enkel als ze gereviseerd worden door maserati :p!

Alex 17:27
afbeelding van Alex

me wants

Jeroen Hendricx 07:35
afbeelding van Jeroen Hendricx

Heb er eentje :-D

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws