Eerste foto's van de Opel Insignia CrossFour (2012)

Net zoals onder andere Audi en Peugeot doen, wil nu ook Opel zinloos plastic rondom hun Insignia heen plakken. De Opel Insignia Tourer Crossfour werd eerder al aangekondigd en zou er volgend jaar aankomen, en vandaag komen er twee (niet officiële) beelden vrij. Opel ging voor de kit langs bij hun huis-tuner Irmscher met het obligatoire plastic aan de bumpers voor- en achteraan als gevolg.

Onder de kap zou de 2.0 CDTI met 160 of 195 pk schuilen die standaard alle kracht over de vier wielen verspreidt. Opel maakt van de Insignia een echte Crossfour door het Flex Ride-systeem te integreren waardoor je de rijhoogte enigszins kan aanpassen. Wie kiest voor de 165 pk versie zal 35.155 euro op tafel leggen, kies je voor de 195 pk variant dan betaal je 37.970 euro. Dat zijn nog niet onze Belgische prijzen, wel de Duitse.

De Insignia Crossfour mag opzich dan wat zinloos zijn, hij ziet er wel stukken beter uit, niet?

Opel Insignia CrossFour

Opel Insignia CrossFour

Via Jokerforblog

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Yvesw 12:14
afbeelding van Yvesw

Gelukkige heeft hij laagprofielbanden! Een must voor elke offroader....

Dequal 12:25
afbeelding van Dequal

Iedereen weet toch dat zo'n auto's amper gebruikt worden wat hun naam wil insinueren. Kijk maar naar al de jeeps in de binnensteden. Zitten die dan zo in hun natuurlijke habitat? De eerste Range Rover Sport die ik door de velden zie crossen moet ik nog zien hoor.

Challanger 21:54
afbeelding van Challanger

Zijn de remblokken wel gemonteerd ?

Yvesw 14:16
afbeelding van Yvesw

@Challanger: Remblokken zijn zooh 2011 ;)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws