GM geeft toe remblokken vergeten te zijn in 4.300 Chevrolets

Hoeveel toepasselijke titels kan je zelf verzinnen op dit artikel? General Motors maakt vandaag bekend toe te geven dat het op 4.296 Chevrolet Sonic's remblokken vergat te plaatsen, of dat vreest ze toch. De Amerikanen gaan alle wagens terugroepen maar wachten met het waarschuwen van hun klanten tot 14 januari. Gelukkig Nieuwjaar, tegen de boom daar. Gelukkig zou de wagen nog steeds kunnen stoppen, maar dik twee weken wachten met zulk probleem is toch een tijdje. De wagens werden allemaal per ongeluk te vroeg getransporteerd vanuit hun fabriek in Michigan.

Het probleem kwam boven water wanneer een klant naar zijn dealer stapte met de vraag of 'dat geluid' wel normaal was. Niet veel later bleek dat er een remblok ontbrak. General Motors maakt wel bekend dat er nog geen gewonden of doden zijn gevallen ten gevolge van het technisch defect.

Via yahoo

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Challanger 14:38
afbeelding van Challanger

Onbegrijpelijke blunder van formaat. Het kwaliteitsysteem heeft duidelijk niet gewerkt. Eentje zou nog door de mazen van het net kunnen glippen ( en dan nog op een veiligheidspunt ... !!!! ). En dan maar
afgeven op Honda en Toyota welke slecht peanuts waren in vergelijking met dit mankement.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws