Facebook of werkplaatshandbook?

Zopas zijn de 24h van Dubai gereden. Een stevige uithoudingsrace die net dat beetje meer eist van het team in de pitlane. Een werknemer van United Autosports had een probleem aan de Audi R8 LMS en vond niet direct een oplossing. Enige logische(?) oplossing was de vraag stellen op Audi's Facebook fanpage... Mét succes! 

De vraag die de mecanicien stelde was:  "Does anyone know where the location is for the starter relay and main relay on a R8? Is it in the front BSG or fusebox?"

De vraag stond nog maar net online op de Audi Sport Facebook pagina of er is al een antwoord! Ingenieur Markus Ferlora, lid van Audi's high performance afdeling gaf het verlossende, correcte, antwoord! "It's right rear the last two big Relais are for the starter. The first two big Relais are the main Relais for the Engine"

Zo zie je maar... 

bron: Jalopnik

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Yvesw 15:16
afbeelding van Yvesw

Hoop dat dit geen gangbare zaak wordt... Eenmaal de concurrentie dit doorheeft zijn "per ongeluk" foutieve antwoorden vlug gepost. ;)

Yannick Degroeve 22:37
afbeelding van Yannick Degroeve

had ik nog niet zo bekeken. maar zoals je ook al weet staat de tijd niet stil op mijne facebook :-p en gebruik dat zelf ook wel voor vragen te stellen. best handig en goed bedacht van die man :-)

Yvesw 23:01
afbeelding van Yvesw

@Yannick: Ik ben getraind in "worst-case management" ;) Altijd de negatieve dingen van iets zoeken... Kan soms ergerlijk zijn :)

Yannick Degroeve 11:49
afbeelding van Yannick Degroeve

Crisis manager worden he

Yvesw 13:13
afbeelding van Yvesw

@Yannick: Nah, ik hou het wel bij schrijven ;)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws