Land Rover Defender Blaser Edition

Een autofan van bij ons die aan jagen denkt, denkt onmiddellijk aan Land Rover. In Duitsland denken ze daar blijkbaar niet anders over. Daarom heeft Land Rover een samenwerking met de Duitse jachtgeweren fabrikant "Blaser" aangegaan. De Defender "Blaser Edition" is een groene 110 SE double cab voorzien van snorkel, dakrek, winch, bullbar, lederen zetels en een spotlicht. Tot daar de normale Defender opties, want de Blaser is verder ook uitgerust met een wapen- en munitiekist voor maximum 5 jachtgeweren en de bijhorende kogels.

Onder de kap vinden we de gewone 2.2 turbodiesel terug die 122 pk en 360 Nm voortbrengt. Jagers in de lage landen zullen hem moeten importeren uit Duitsland, want de Blaser is alleen daar te verkijgen. Hij zal zo'n 49.500 euro kosten, maar toch zal je snel moeten zijn want ze gaan maar 60 stuks maken. Voor de gelegenheid zal de Defender worden voorgesteld op het grootste Europese jacht en vis salon "Jagd & Hund".

via WCF

Land Rover Defender Blaser Edition
Land Rover Defender Blaser Edition
Land Rover Defender Blaser Edition
Land Rover Defender Blaser Edition

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
MysticBlueCompact 22:15
afbeelding van MysticBlueCompact

Leuk maar liever deze voor jacht op groot wild ;-))))

www.youtube.com/watch?v=6SE5I8nYXEI

santana 20:36
afbeelding van santana

Jammer dat die Engelse shit zo gauw kapot gaat ,en 122 pk daar trek je een pier nog niet de kop mee af...

santana 17:10
afbeelding van santana

Oké ,ik klink een beetje.... ,maar heb er twee gehad in "normale"uitvoering,de kosten aan reparatie waren niet meer grappig,de afschrijving om te huilen...

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws