Saab-koopjes bij Belgische verdelers

Ben je nog op zoek naar een andere wagen en niet vies van een merk dat pas failliet is verklaard? Op de Belgische Saab-site staat een documentje waarop de wagens staan die de Saab-verdelers nog van de hand doen. Uiteraard gaat het niet om spiksplinternieuwe modellen, omdat de productie al een tijdje stil ligt. Het gaat om demowagens, directiewagens en jonge tweedehandswagens (hoewel er eentje tussenzit met 164.000 afgelegde km). De kortingen gaan van 4.140 euro (voor een 9-5 Vector 2.0 TiDS met 160 pk uit 2011) tot 31.750 euro korting voor een 9-5 2.8 XWD met 300 pk uit 2010 met 40.000 km op de teller. De volledige lijst vind je onder deze link (PDF).

Saab-koopjes bij Belgische verdelers

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Yvesw 23:38
afbeelding van Yvesw

Die XWD is geen slechte koop denk ik... En al zeker niet met zo'n korting.

Yvesw 12:13
afbeelding van Yvesw

De klanten zelf zijn wel geïnformeerd. Maar inderdaad, de kennis over dit onderwerp bij sommige journalisten ligt wel laag, al moet je het hun ook vergeven. Er is zo veel geschreven over Saab de laatste maanden dat je soms de bomen door het bos niet meer kon zien ;)

Anonieme gebruiker 13:34
afbeelding van Anonieme gebruiker

Gek hoe een stockopruiming bij jullie zo een positieve reactie teweeg brengt. Mocht er inderdaad echt interesse zijn van bestaande klanten waren deze auto's nu al allemaal verkocht. Kortingen van minder dan 20 per cent op ingeschreven voertuigen met kilometers is helemaal niet uitzonderlijk; en zelfs duur.

Een aangenomen stelregel in de automobielwereld is dat een voertuig bij het inschrijven tussen 20 en 30 per cent verliest; afhankelijk van het merk. Op een niet meer bestaand merk zou dat volgens Saab minder zijn?

Leuke auto's maar aan belachelijke prijzen! Vraag maar eens aan diegenen die bij de teloorgang van Rover een 75 gekocht hebben. Dat waren interessante aanbiedingen op niet-ingeschreven wagens!

Yvesw 13:48
afbeelding van Yvesw

@Anonieme gebruiker: Met alle respect, maar die Rover 75's waren dan ook wel afschuwelijke wagens... Die moesten weg voor dumpingsprijzen omdat niemand ze wou. Dit is een ander verhaal. Mensen bleven weg van Saab omdat de marketing er niet was. Er was alleen maar negatief na negatief nieuws.
Maar op het einde van de rit kan je niet ontkennen dat de 9-3 en zeker de 9-5 mooie, degelijke wagens zijn die toch een bepaald imago uitstralen... Dus ik vind het al een zeer mooie korting op deze wagens.
Saab is, in tegenstelling tot Rover, failliet gegaan door slecht beheer en door het kinderachtig gedrag van GM. Niet door lelijke wagens te maken...

Yvesw 18:21
afbeelding van Yvesw

@Ponrow: Als je demowagens onder schadewagens wilt rekenen is een persoonlijke keuze ;) Laten we het houden op: "Afgetrapte modellen die hun inrijperiode nooit gezien hebben" :p

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws