Opsmukwerk voor de Nissan 370Z

Echt nodig vonden we het niet maar de Japanners hebben hun zaken altijd graag netjes up-to-date. Daarom krijgt de Nissan 370z een faceliftje voor het komende modeljaar. Een LED-strip vooraan en een rode reflector achteraan zijn de grootste wijzigingen. Standaard is de Nissan 370z geschoeid op 18 inchers, in combinatie met het Sportpack krijgt hij 19 inch velgen voorzien van rode remklauwen. Ook motorisch verandert er niets.

De 3.7 V6 met 331 pk blijft dus behouden. Verder worden nog twee extra kleuren aan het aanbod toegevoegd.

De Nissan 370z zal worden voorgesteld op de Autoshow in Chicago die vanaf overmorgen 10 februari plaatsvindt. Tegen de zomer moet de vernieuwde versie in de winkels staan.

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Yvesw 13:59
afbeelding van Yvesw

Ik vind zijn voorkant dan weer net te zwaar geworden... Hij heeft precies dikke kaakjes waardoor hij een "knijp hem eens in de wangen gezichtje krijgt". Dit gevoel had ik met de 350Z ook, maar dat losten ze dan wel op met de agressievere vormgegeven 370Z. Nu gaan ze precies enkele stappen terug...

En zoals Waxweazel zegt, dit ding mag toch stilaan tot de 400pk regionen geschopt worden...

Yvesw 14:12
afbeelding van Yvesw

@Captain Michelaargh: Ik zeg het niet vlug, maar jouw zeevaart geïnspireerde commentaren halen het zeeniveau van deze site danig naar boven. Volhouden die handel! ;)

Techno Patat 19:52
afbeelding van Techno Patat

Ik vind het geen vooruitgang! Precies een vrouwenauto geworden :s

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws