Mosler MT900S Photon gelimiteerd tot 1 stuk per jaar

Dat noemen we nog eens exclusiviteit. Geen derderangs Porsche met derderangs bestickering, maar wel een kei harde en relatief lelijke supercar waarvan de constructeur slechts 1 stuk per jaar zal maken. We hebben het over de Mosler MT900S Photon. Het Amerikaans bedrijf vraagt voor die exclusiviteit dan ook een aardige som geld. Niet minder dan 479.000 dollar moet je als koper op tafel leggen om het enige exemplaar van dat jaar vast te krijgen. Gelukkig krijg je voor dat geld wel wat auto terug. Vooral technisch dan, want optisch gezien zijn we niet echt fan.

De Mosler krijgt een 7.0 liter V8 onder de kap die ze leenden bij Chevrolet. Dat blok is goed voor 535 pk waardoor hij de 100 km/u aantikt in minder dan drie seconden. Het voornaamste aan de Mosler is zijn gewicht. Hij zou de lichtste supercar op de markt zijn met een gewicht van 1.133 kilogram. Dat lage gewicht haalt hij door een carbon body en een uit composiet gefabriceerd chassis.

mosler mt900s photon
mosler mt900s photon
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 19:58
afbeelding van Techno Patat

Ik bén fan! Ik ken een garagist nogal goed die racet met een MT900r ( team MeXt racing)! En eens ik daarin heb gezeten was ik volledig om! WAT EEN AUTO's ! Zo een mosler wil echt maar 1 ding: verschrikkelijk snel gaan!!!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws