De allerslechtste chauffeur van Nederland: opnieuw een crash!

Het programma heeft al een slechte naam daar er al meerdere keren een ongeval gebeurde tijdens de opnames. Deze keer is het de beurt aan een 20 jarige meid, Iris Burger. In haar buurt staat ze bekend voor haar roekeloos rijgedrag. Zelf houdt ze de ongevallen niet meer bij, "een stuk of 10". Dit keer loopt het goed mis. In zone 30 rijdt ze met haar oude Swiftje aan een snelheid van ruim 65 per uur zonder echt aandachtig te zijn, met alle gevolgen van dien...

De jongedame uit Ravenswaaij negeerde zoals altijd alle verkeersregels. Dat moet natuurlijk fout gaan, en dat ging het ook. Nadat ze vrijwel blind door de bocht ging, kwam uit een zijstraat de trotse eigenaar van een Volvo PV544. De oldtimer is al vele jaren in het bezit van Bart Lasscher. Na 13 jaar werken aan zijn prachtkar wordt zijn wagen tot schroot herleid. Als hij een fractie van een seconde vroeger vertrokken was kon hij nu wel dood zijn. De Swift klapt recht op de linkerkant. Alsof het nog niet erg genoeg is lijkt vrolijke Iris te denken dat het allemaal op te lossen is via de verzekering...

Waarom halen ze zulke mensen niet gewoon permanent van de baan? Dat er programma's bestaan die dit uberhaupt in beeld brengen begrijp ik toch ook niet.

volvo PV544

bron: mcvjournaal

Laatst gepubliceerd

Reacties (12)

Plaats een reactie
Sven 20:46
afbeelding van Sven

heftig, erg jammer ook

Wim 11:05
afbeelding van Wim

zouden ze idd van de weg moeten halen, niet normaal, ze weet dat ze wordt gefilmd en toch zo rijden.

PJP 11:14
afbeelding van PJP

Haar ongevallen score ligt in ieder geval hoger dan haar IQ score

Anonieme gebruiker 17:04
afbeelding van Anonieme gebruiker

achterlijke TRUT!!!!!!!
Een oldtimer die je al 13Jaar zelf aant restaureren bent en die dan in luttele seconden total loss wordt gereden is gewoon niet te vergoeden.
Maar ja ze hebben hun rijbewijs en denken meteen dat ze alles kennen.
Gewoon geen respect!!!!
Stel je maar voor dat daar kinderen oversteken ipv een oldtimer. Het zullen uw kinderen maar zijn.

Anonieme gebruiker 16:53
afbeelding van Anonieme gebruiker

Mag men eigenlijk met zulke hakken achter het stuur kruipen ????

Anonieme gebruiker 14:33
afbeelding van Anonieme gebruiker

Moet daar nog van gesproken worden? Onmiddellijk rijverbod voor de rest van haar leven.Hoe durft ze !!!

Anonieme gebruiker 13:20
afbeelding van Anonieme gebruiker

ik leef mee maar de vrouw kan het gewoon niet!
dat ze haar een rijbewijs hebben gegeven.
het zal niet zijn door in te auto te rijden,maar door op de rij-instructeur te rijden...

Paul 07:49
afbeelding van Paul

Jarenlang is ingezet op een APK, om het op de weg VEILIGER te maken. Een wapen is op zich niet onveilig, dat wordt het pas met degene die dat vasthoudt.
Het houden van jaarlijks terugkerende testen, laat ik maar zeggen in de vorm van een soort ABK, een Algemene Bestuurders Keuring dus, is broodnodig. Mensen als deze Iris horen NIET deel te nemen aan het verkeer.
Of wachten wij allen -ook de politie, justitie en het CBR- geduldig af tot zij het eerste dodelijke ongeluk veroorzaakt?
Het is al 1 voor 12...

Ik begrijp echt niet dat dit soort programma's - en vooral het niveau de mensen die eraan meedoen - niet tot kamervragen leidt en een veranderde wetgeving. Als men zegt vooral het verlagen van het aantal verkeersdoden na te streven, waarom is er dan al niet veel EERDER wat mee gedaan?
De geloofwaardigheid van onze overheid is al laag - het gaat niet om de slachtoffers, het gaat om geld en zoveel mogelijk - nu is het zo ongeveer wel tot 0 gereduceerd.

Ook veilig verkeer Nederland laat geen stem horen die resoluut is in aangeven dat dit niet kan. De situaties niet en eigenlijk ook het programma niet. Behoudens een artikeltje van 16 mei 2011 is er weinig op de site te vinden... voor mij is deze organisatie dus ook ongeloofwaardig geworden.Ook hier draait het kennelijk om geld, geld, geld en nog eens geld.

Bah, bah, bah!
Liever duizenden redelijk kundige bestuurders die 35km/u te hard rijden op de snelweg, dan 1 zo'n Iris - waar dan ook op de weg.

Anonieme gebruiker 18:29
afbeelding van Anonieme gebruiker

Bart Lasscher,

We leven met u mee

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws