Kansloos: JAC Heyue SC

heyue 200.000 yuanAanschouw hier de Heyue, Chinees voor "Harmonieus en Geluk". Dat moet wel het interessantste weetje over deze wagen zijn denk ik. Als we kijken naar de looks dan is het op het eerste zicht een supercar in de vorm van een wel héél oudbollige coupé. Voor ongeveer 25.000 euro zal de Heyue SC aan de man worden gebracht. In het land van oorsprong staan ze helemaal wild van dit ding. Wat denken jullie? Maak 'm of kraak 'm?

JAC is een berucht merk. Zo gaan ver, zo ver zelfs dat ze voor hun populairste model, een exacte Ford F-150 kopie, het JAC logo veranderden naar een blauwe ovaal. Echt inventief zijn ze niet en de meeste dingen die ze maken trekken nog op minder dan wat Leepu in Chop Chop uit z"n mouw schud op een week tijd. Als we deze Heyeu SC Coupé aan een grondige inspectie onderwerpen dan zien we een neus met Lotus invloed, Lamborghini spiegels, achterlichten van een Ferrari Enzo en binnenin kunnen we ondermeer onderdelen terugvinden van Opel en Renault.

De motor is al bij al niet slecht qua specificaties: 2400cc grote 4-cilinder. 162 pk en 160 Nm koppel. Als deze JAC niet van staal gemaakt is dan kan dit eventueel nog wel leuk ervaren worden.

Bron: ab.com

Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws