Opel maakt de naam van de 'Opel Junior' bekend

Dat Opel aan een kleine stadsmus werkt, is al lang geen geheim meer. Verdere geheimen geven ze langzaam prijs door middel van een stripverhaal. Al is het geen erg spannend stripverhaal, het is eens wat anders dan de zoveelste close up van een koplamp of bumper. Vandaag maakt Opel de naam bekend. De naam circuleert al in de pers en eigenlijk zouden we de gesuggereerde Allegra spannender en minder saai vinden. Nuja, lees 'm zelf maar, door hieronder op de afbeelding te klikken.

Voor wie niet kan lezen (*kuch*) of geen zin heeft om te lezen, hieronder nog een filmpje met hetzelfde doel:

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Yvesw 11:06
afbeelding van Yvesw

@Pieter: Doet me denken aan <a href="http://www.youtube.com/watch?v=457nGTf4fsQ">dit</a>...

Yvesw 17:23
afbeelding van Yvesw

@Zeerat: Omdat je
1: Mijn doorgelinkt filmpje best wel goed vindt en
2: Omdat de dame in het eerste vierkantje lijkt op "Lindsey Lohan" in een te lage resolutie
3: Om samen met ons je ongenoegen te tonen voor de publiciteit...

O.T.: Eupels modellen eindigden toch altijd op een "A" (Corsa, Vectra, Zafira, Calibra, Manta, Insignia, Meriva,...)? Er werd ook beweerd dat hij genoemd wordt naar de founder van het fietsenbedrijf Adam Opel AG dat later, inderdaad, Opel werd. Nu, lijkt me toch een raar eerbetoon... De naam van de founder van je bedrijf aan een klein premium gebakje geven.
Slechte punten Eupel!

Yvesw 19:45
afbeelding van Yvesw

De Signum is dan ook een ondergewaardeerde wagen. Het was een gedurfd idee (een lifestyle wagen gebaseerd op een normaal model), maar de uitwerking was povertjes. Met een front en interieur dat meteen van de Vectra werd geknipt kon het zijn meerprijs niet verantwoorden. Al zou het ondertussen mss wel lukken moesten ze het trucje opnieuw doen met de Insignia. Lifestyle wagens zijn dan ook helemaal hot. ;)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws