Puritalia 427 krijgt eerste teaser mee

Op basis van de legendarische Shelby Cobra wil het bedrijf Puritalia een mengeling van Amerikaanse muscles en Italiaans design voorstellen. Dat ze er volop aan werken moet blijken uit deze teaser die ons de eerste details toont. De Puritalia 427 krijgt een relatief grote grille vooraan, net als LED-verlichting en luchthappers langszij net achter de wielkasten. Onder de kap zou een 445 pk sterke V8 schuilen. Er zou ook een supercharged variant opweg zijn met niet minder dan 600 pk. Volgens de geruchten zou Puritalia een aluminium frame gebruiken waardoor het gewicht onder de 1.000 kg blijft. Al zijn we naar dat laatste wel héél erg benieuwd. Op 1 juni, morgen dus, wordt de wagen officieel voorgesteld, de productie staat voor 2013 gepland.

Puritalia 427

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Morey 10:54
afbeelding van Morey

Ik zit met spanning op de release te wachten…… :-)Ik vraag me alleen het volgende af;- is het mogelijk om d.m.v. de twee DVB-C tuners naar een NAS te streamen?(dus in plaats van op een eventuele interne hd naar de nas via Gb-lan)- wordt HD-signaal Irdeto2 (Delta) m.b.t. de DVB-C tuners incl. 2 smartcards ondersteund?- is het mogelijk om een Blu-Ray speler op de S-ATA aansluiting te installeren i.p.v. een harddisk……Indien bovenstaande mogelijk is of wordt en alles stabiel werkt magtie van mij ook 1000 euro kosten :-)Wanneer pre-orderen?

<a href="http://www.mortgagerates4you.net/">mortgage rates</a> <a href="http://www.floridacarcoverage.com/">Florida car insurance</a>

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws