Alfa Romeo 4C roadster zou er in 2015 aankomen

Het wordt tijd dat Alfa Romeo haar modellenbestand een stevige update geeft. En dat is ze van plan te doen ook, alleen komen er elke zes maanden berichten dat de nieuwe modellen wat vertraging oplopen, afgewisseld met berichten dat ze voor op schema lopen.

Zo ook de Alfa Romeo 4C, dat zou een echte coupé moeten worden met RWD en een stevig vermogen onder de kap. Maar het is al lang wachten en voorlopig staat die voor 2014 op de planning. Het goede nieuws is wel dat zodra de coupé gelanceerd is, er een jaar later (2015) al een roadster variant van zal gelanceerd worden, of dat wordt nu toch gezegd. Daarmee zal Alfa eindelijk nog eens wat rijdersmateriaal hebben in haar gamma, want de laatste jaren is het triestig. De 4C zou ongeveer 45.000 euro gaan kosten en zou een nieuw door Fiat ontwikkeld 1.8 liter groot blok krijgen met 300 pk.

Via Autocar

Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:59
afbeelding van Techno Patat

Een verderontwikkeld 1750tbi blok krijgt deze toch, geen volledig nieuw?

Yvesw 18:26
afbeelding van Yvesw

@Patat: Niemand weet meer wat er gaat gebeuren sinds dat Fiat daar met Chrysler ligt te frommelen... Verder ontwikkelen lijkt me ook het meest logische, maar de meest logische route wordt niet altijd bereden in autoland :p

duckje 19:04
afbeelding van duckje

goed dat er ook een roadster komt. toch altijd net dat ietsje meer rijbeleving. en dat is waar het hem om gaat.

Quin 21:50
afbeelding van Quin

Ik blijf er bij: eerst zien en dan geloven.

Heel mooie plannen en ik ben de eerste die oprecht hoopt dat alles goed verloopt, maar ik vind de vele vertragingen en het rommelen binnen de groep beetje onheilspellend :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws