Volkswagen toont eerste teaser Golf 7 (video)

Ze gaven onlangs een presentatie van de Golf 7 in Wolfburg, en die is nu gelekt. Zonder al te veel details te tonen laat ze ons wel enkele technische vernieuwingen weten. Zo zal de nieuwe Golf honderd kilogram lichter zijn dan zijn voorganger en toch iets groter zijn. Door de gewichtsafname zou de Golf Mk 7 maarliefst 23 procent zuiniger zijn. Technisch zouden er vier vernieuwingen in de Golf 7 zitten. Details kennen we nog niet, maar het gaat hem vooral om het stuur- en remgedrag. Dat er ook LED-lampen opzitten mag geen verrassing zijn.

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:28
afbeelding van Techno Patat

@Duckje: de huidige focus kent nogal wat electronica problemen! De ford garage van m'n vriendin (geen dealer, wel specialist) verkoopt dit jaar geen focus'n meer omdat ze het werk met de huidige verkochte niet kunnen volgen :p!

gtike 19:50
afbeelding van gtike

meen je dat techno patat? vertel verder..

Yvesw 21:41
afbeelding van Yvesw

@gtike: NEE! Wat doe je nu??!?! Aan patat vragen om NOG meer te vertellen? :p

o.t.: Ik heb er al eens een vlugge <a href="http://i.imgur.com/lpTn9.jpg">GTI</a> schets van gemaakt...

Techno Patat 09:09
afbeelding van Techno Patat

@git'ke: ikzelf heb voor de duidelijkheid geen problemen met de fiesta van m'n vriendin, maar we waren daar eig eerst voor een focus van de nieuwe generatie: en de garagist zei echt botweg: die cerkoop ik niet voordat ze alle problemen opgelost hebben! Der staan der hier nu alweer 3 binnen die maar blijven problemen optekenen... En verder heb ik dan niet gevraagd! Want dan werd het een fiesta en werd m'n portefeuille verder gespaard ;)!

gtike 20:00
afbeelding van gtike

sorry om dit topic te misbruiken
@patat : vreemd. ik volg meerdere forums en maar weinig problemen te lezen over de nieuwe focus. Je stelt me teleur dat je niet meer vragen hebt gesteld... :-pp
@yvesw: ik zie patat graag bezig... ;-p

ontopic: wel benieuwd naar de nieuwe lampen...

Techno Patat 20:08
afbeelding van Techno Patat

On topic: ik vooral naar de motorkap, want die ziet er nu toch wel heel lang uit naar een golf's normen? De lampen gaan we nog heel erg veel tegenkomen de komende jaren, dus we zien wel ;)!

Over de focus: een Focus was toch niet echt m'n gedacht voor het lief! Het moest klein en goedkoop worden, mijn Alfa is door mijn ongelofelijke zindelijkheid en hobby een geldput ;)! De fiesta moet je enkel tanken en rijden! Handig voor het lief (want die merkt echt niets :P!) en goedkoop voor ons! En bij een focus is alles net dat beetje duurder dan bij een fiesta... Dus was ik vlug klaar met vragen stellen ;)!

Yvesw 20:31
afbeelding van Yvesw

@Patat: Op de lijnen zou ik niet al te veel letten ;) Als je de Golf 6 achteraan ziet heeft hij ook een motorkap van een SLS :) Iets met artistieke vrijheid en tekeningen er cooler laten uitzien dan het productiemodel...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws