Verkoopcijfers April 2011: Top 8 verliest volume, Infiniti groeit met 333%

Opvallend deze maand: geen enkel merk in de top acht kan beter doen dan vorig jaar. De zwaarste klappen zijn voor Peugeot (-28,5%), maar ook Citroën en Opel verliezen volume ten aanzien van April vorig jaar. Grootste winnaar deze maand is Infiniti dat goed drie keer meer verkocht dan vorig jaar, een totale stijging van 333 procent. Dat extra volume is ongetwijfeld te danken aan de verruiming van hun dieselaanbod en de groeiende bekendheid in ons land. Verder zien we ook Saab en Lexus mooie groeicijfers optekenen. Saab heeft de 9-5 als wapen, Lexus heeft daar wellicht de CT200h voor. Op Ferrari na (+18%) verliezen alle andere luxemerken volume.

Auto verkopen België April 2011

Laatst gepubliceerd

Reacties (14)

Plaats een reactie
Quin 19:42
afbeelding van Quin

Gisteren een Caterham zien rijden in de buurt van Leuven, toevallig eentje verkocht :)

Kenny 19:47
afbeelding van Kenny

@ Quin, waar, waar? En 1 van die 2 Tesla's zal wel naar Q-Music zijn gegaan :-)

Kenny 20:53
afbeelding van Kenny

@ Olivier: Dodge bestaat hier niet meer, Lancia neemt een deel van de modellen over (schandalig genoeg). En Ssangyong wordt daarentegen terug geïmporteerd in ons Belgenland ;-)

M. Wang 11:51
afbeelding van M. Wang

Laatste tijd veel tesla's in gent... Milieu vriendelijk, geen lawaai, en toch sportief. Enigste minpunt, niet de charme van de echte..

Kenny 12:25
afbeelding van Kenny

@ Olivier: Dodge & Chrysler gaan een 'verhouding' aan met Lancia en Fiat. De Europese modellen krijgen in de VS een Dodge of Chrysler-badge en vice versa, dat is wat er is gebeurD ;-)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws