Advertorial: Tanken voor 85 cent per liter, het kan!

opel astra

Wat gebeurt er als je de benzineprijs verlaagt tot de prijs van LPG? Onlangs werden mensen die wilden tanken bij een tankstation aan de A28 bij Harderwijk verrast.

Zonder het aan te kondigen, waren de prijzen voor benzine en diesel teruggedraaid tot de prijs van LPG. Een besparing van al snel een euro per liter. De verbazing van de tankende mensen sloeg al snel om in blijdschap. Slechts 84,9 ct per liter, dat is pas fijn tanken. Via social media, forums, sms en mond-tot-mond ging de actie dan ook als een lopend vuurtje rond. En in no time stonden automobilisten massaal in de rij om hun tank vol te gooien voor de prijs van een liter LPG.

Met de actie wilde Opel de aandacht vestigen op de nieuwste Opel Bi-Fuel modellen. Met een Bi-Fuel uitvoering op de Corsa, Astra 5-deurs, Astra Sports Tourer, Meriva en sinds kort ook de nieuwe Zafira Tourer en Insignia heeft Opel het breedste aanbod af-fabriek LPG modellen in de markt. Bi-Fuel is het antwoord van Opel op de hoge brandstofprijzen. Een auto met deze technologie rijdt net zo soepel op benzine als op gas. En de LPG tank is zo weggewerkt, dat hij geen ruimte meer inneemt in de kofferbak. Klik hier voor meer informatie!

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws