Jaguar heeft de boot die Amerikanen nodig hebben

Jaguar XF SportBrake SpeedBoat concept

In plaats van Amerikaanse journalisten te laten rijden met de nieuwe XF Sportbrake hadden ze beter hun nieuwe speedboot even uitgeleend.

De XF Sportbrake moet de meest veelzijdige Jaguar worden. Een Jaguar die aantoont dat het Britse merk met een erg uiteenlopend publiek te maken heeft, dat zegt ook de topman van de designafdeling, Ian Callum.

De Concept Speedboat heeft nog meer gemeen met een Jaguar dan je initieel zou denken, al kan het ook marketingbabbel zijn. Jaguar zegt dat de vin uit koolstofvezel geïnspireerd is door de legendarische D-Type. De rode 2+1 cabine moet doen denken aan de sportievere modellen in Jaguars bestaan en als laatste werden de brandstofvuldoppen afgewerkt in de stijl van de XJ Series 1.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Carlos 12:10
afbeelding van Carlos

Doeme dit is echt een auto dat ik moet getest hebben. De "sedan" versie van de XF is al een mooie wagen. Break's hebben bij mij al een streepje voor.
Hoe deze sedan rijdt kan ik, spijtig genoeg, niet beoordelen.

Yvesw 12:31
afbeelding van Yvesw

@Carlos: Inderdaad! Een heerlijk wagen en met een prijs vanaf 45.900 euro valt hij ook nog best mee... Een gelijkaardige gemotoriseerde E-klasse break (120kw) kost €80 meer. Bij Audi -tot mijn grote verbazing- begint de A6 avant (120kw) bij €40.420 maar dan heb je waarschijnlijk een versie met net 4 wielen en een stuur.
Mijn keuze zou vlug gemaakt zijn!

MichelAngelo 15:11
afbeelding van MichelAngelo

ja dat is wel de moeite vind ik... ge kunt bijna spreken van een Budget-Jag... iets dat ik tot een paar jaar terug niet zou zien zitten hebben maar nu dat ik lees dat ik er mij zelf ene kan permitteren vind ik da al zo erg niemeer! :-D

Mesoerrie 17:07
afbeelding van Mesoerrie

hmm ze konden imo toch wel een mooier setje velgen vinden voor de remorke

Maar wat blijft het een prachtkar hé. Hoe je nog een E,5 of A6 kan kiezen als er dit bestaat...
Ook al zullen de Duitsers op sommige vlakken ongetwijfeld wel beter scoren.

Kevin300 04:49
afbeelding van Kevin300

Dit is echt een vd mooiste breaks vd moment! Prachtig

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws