Volvo XC60 pick-up met zes wielen gespot

Volvo XC60 pick-up

Zes wielen, een matzwarte body en een laadruimte achteraan. Gaat het Zweedse merk de pick-up wereld betreden met een knal? Nee, dat weer niet. Deze one-off zal gebruikt worden door Volvo om promofilmpjes te schieten.

Als je dacht dat Volvo werkte aan een concurrent voor de Mercedes G63 AMG 6x6 moeten we je dus teleurstellen. Deze XC60 vervangt de verouderde V70 in de vloot die vroeger dienst deed om te filmen.

De XC60 komt met een extra laadruimte met een hoop opslagplaats voor cameraspullen en een antislip vloertje. Op de achterkant valt het felblauwe logo op. Het logo van huistuner Polestar?

Volvo XC60 pick-up

Volvo's in een pick-up trim, stiekem vinden we ze best wel cool. Net zoals de 850 T5 pick-up willen we deze XC60 pick-up ook best wel als company car. Maken die handel in beperkte oplage Volvo.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 12:13
afbeelding van Techno Patat

Geen idee waarvoor dat die 2 extra wielen dienen, maar cool is hij wel! Ik zou het zalig vinden moesten ze met een concurrent komen voor de 6X6 AMG :D! Eventjes een leuk statement maken :p!

Maar de pick up ann sich vindek ook wel nog cool, doneer er eens een paar aan een paar baywatch-teams zodat we ze ook zien :D!

Yvesw 12:23
afbeelding van Yvesw

@Patat: Waarschijnlijk moesten ze anders heel het chassis te veel verstevigen (lees: zorgen dat het niet doormidden zakt). :-p Ik vind het ook vet! Nu nog de motor uit de S60 Polestar er in...

Techno Patat 10:37
afbeelding van Techno Patat

En voor die derde as was er niet veel aanpassingswerk :P? Yeah right :D!

Ik vermoed dat er een diesel in ligt zodat ze lekker stil kunnen filmen? Maar dan is de vraag wat dat polestar logotje daar op doet? Alhoewel dat er eigenlijk niet echt luide volvo motoren meer zijn, het kan evengoed de 2.0t of de 3.0 zijn! Ook lekker vloeiende motoren :-)!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws