Vrouw vermoordt man en zichzelf tijdens parkeren

vrouw vermoordt man en zichzelf

Een vrouw in China heeft haar man en zichzelf vermoord bij het parkeren van haar Lexus RX270 SUV in een ondergrondse parkeergarage. De vrouw had nog maar sinds mei haar rijbewijs en riep de hulp van haar man in om te parkeren.

Bij het inparkeren in een ondergrondse parkeergarage in Ningbo riep de vrouw de hulp van haar man in om achter de wagen te gaan staan om de ruimte aan te geven. De vrouw reed echter te ver naar achteren waardoor ze haar man plette tegen de betonnen muur. Door het geschreeuw stak zij in paniek haar hoofd door het raam en wou zij vooruit rijden. Ze vergat echter van versnelling te wisselen waardoor haar hoofd knel kwam te zitten tussen de auto en de muur. De hulpdiensten waren snel ter plaatse maar konden geen wonderen meer verrichten. Het tragisch accident gebeurde voor de ogen van hun zesjarige dochter die in de achterzetel zat.

De vrouw was nog maar aan het leren parkeren volgens een vriend van het koppel. Eerder die dag zou de vrouw het manoeuvre al succesvol hebben uitgevoerd maar haar man vond dat ze de oefening nodig had.

We zullen maar aannemen dat parkeersensoren en de camera beiden kapot waren.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Dequal 20:41
afbeelding van Dequal

WTF did I just read?

Kevin 09:30
afbeelding van Kevin

Dit is wel heel toevallig. Arme dochter, moet verschrikkelijk zijn om getuigen van te zijn.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws