BMW wil reclame op iDrive infotainmentsysteem

bmw-in-car-advertisement-iDrive

BMW gaat onderzoeken of ze reclame kunnen weergeven op de iDrive-interface die steeds meer gemeengoed wordt in hun wagens. Klinkt dat als slecht nieuws?

Op dit moment wordt tests uitgevoerd met een prototype van het systeem in de 7-reeks. Het zal niet gaan om zomaar wat reclame, de reclame zal gericht zijn op de noden van de gebruiker. Zo kan de gebruiker vooraf voorkeursinstellingen bepalen, zodat alleen de reclame die hij wil wordt weergegeven. BMW geeft zelf een voorbeeld van beschikbaarheid van parkeerplaatsen in de buurt van waar je heen wil. Ook denken ze aan winkels in de buurt van je huidige locatie die hun kortingen willen weergeven. Wij denken verder aan zwembaden in de buurt als je het kinderslot activeert, restaurantjes die worden weergegeven eens het avond wordt, of cinemazalen eens het nog wat later wordt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Adriaan 10:43
afbeelding van Adriaan

Dat is een brug te ver, eerst voorwiel aangedreven brol, dan elektrische auto's, nu dit. Wat is het doel bij bmw? Zo snel mogenlijk hun clienteel verspelen? We worden al elke dag overspoeld met reclame overal, dan wil ik dat niet nog eens in mijn auto, en dan zeker niet ene die je voor een premium prijs naar huis neemt. Dan liever 4 dacia dusters dan ene 3 serie met reclame...

Glenn 12:52
afbeelding van Glenn

Belachelijk. Nog een reden te meer om geen nieuwe wagen van dit merk meer te kopen. Hopelijk houd de mijne het nog lang uit.

Adolf Van Oostende 21:03
afbeelding van Adolf Van Oostende

Misschien komen ze met zo'n formule ?

20 reclames bekijken = gratis klein onderhoud
50 reclames bekijken = gratis groot onderhoud
150 reclames bekijken = gratis onderhoud + 4 nieuwe banden gratis

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws