Is ADAM S Concept de langverwachte OPC-variant?

Opel-Adam-S-Concept

Opel heeft dan toch nog iets geheim kunnen houden voor het Autosalon van Genève. Naast de Adam op hoge pootjes en de Adam met driecilinder nemen ze ook de Adam S Concept mee.

Veel weten we niet over de sportieve Adam die zonet via Opels Facebookspagina werd voorgesteld (wat meteen ook de slechte kwaliteit van de foto's verklaart). Wel zien we een S-logo, Recaro zitmeubilair, rode remklauwen en een toerenteller die voorbij de 6.000 opm gaat.



Opel-Adam-S-Concept

Eerder kwamen we al te weten via Sonja Vandenberk - Belgische ontwerpster die het interieur van de Adam creëerde - dat de snelste Adam Recaro-stoelen zou krijgen. Het lijkt er dus op dat we hier te maken hebben met de voorbode van de Fiat 500 Abarth-killer. Motorisch is er sprake van een drukgevoede 1.4 benzine met zo'n 150 pk.

Opel-Adam-S-Concept
Opel-Adam-S-Concept

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 15:00
afbeelding van Techno Patat

Yyyyyvvveeeeesss! Welcome back comradski!

Ot: ziet er goed uit! Ik zie geregeld een Adammeke voor de winkel en ik begin ze wel te waarderen! Deze coole variant van het coole karretje is dus wel, euhm, cool!

Kenny 17:48
afbeelding van Kenny

Yves, you're back! Woop!
O ja, het artikel: het wordt moeiljk kiezen tussen deze en de 500. Op zich is de Adam wel iets minder vrouwelijk (ik durf mannelijker niet te zeggen). Maar, 150 Pk in zo'n kart, waar gaat dat eindigen :-).

Ik ben benieuwd hoe de nieuwe Twingo RS het ervanaf zal brengen...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws