Drive-In Movies vanaf deze zomer ook in Bobejaanland

Na 18 jaar is het concept van de Drive-In Movies de meesten wel bekend. Je rijdt in de zomermaanden met je wagen een grasveldje op en kan na zonsondergang genieten van een recente film of avant-première op een enorm scherm. Vanaf dit jaar is er behalve de locatie in Mechelen ook een setting in Lichtaart, bij Bobejaanland.

In 1996 werden de Drive-In Movies voor het eerst georganiseerd, geïnspireerd op de Amerikaanse filmvertoningen. Vorig jaar kochten 20.000 bezoekers een ticketje voor een film in openlucht. Je parkeert je wagen dan op een open vlakte en wacht tot het donker wordt.

Wanneer de film begint kan je je radio afstemmen op een FM-kanaal waarop het geluid wordt uitgezonden, dat is iets aangenamer dan met de ramen open te kijken en naar de startende auto's rondom je te luisteren. Zorg er wel voor dat je een droge avond kiest, want wanneer het regent dampen je ruiten te snel aan langs de binnenzijde.

tweede locatie

Nu kan je dus ook je wagen parkeren in Bobejaanland en daar van hetzelfde concept genieten. “We kijken er al naar uit om de Coca-Cola Drive-In Movies te ontvangen”, vertelt Peggy Verelst, Commercieel Directeur van Bobbejaanland. “Bobbejaanland staat garant voor plezier en met de Drive-In Movies kan een dagje in ’t plezantste land nog extra worden verlengd.

Ook in Mechelen worden de films nog steeds vertoond, op het terrein van De Nekker. De organisatie zorgt ook voor omkadering zodat je je, net als bij de gewone film, kan vermaken met een hapke en een drankje. Voor de voetgangers en fietsers is er een strandje met bankjes aangelegd.

Wanneer:

Lichtaart: vrij 27/06 - vrij 29/08 Mechelen: 02/07 - 30/08 (van woensdag t.e.m. zondag) Deuren openen om 19u in Mechelen en om 20u in Bobbejaanland. De film start rond 22u, bij zonsondergang.

Waar:

Sport –en recreatiedomein De Nekker (Via de parking van Utopolis Mechelen.) Spuibeekstraat 5, 2800 Mechelen

Parking Bobbejaanland Olensteenweg 45, 2460 Lichtaart

Prijs:

6 EUR/persoon Gratis voor chauffeurs van oldtimers, mits het voorleggen van een geldig bewijs.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Kevin300 17:54
afbeelding van Kevin300

Tof, bedankt voor de tip.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws