Vrouw laat god rijden, god rijdt motorrijder omver

prionda hill god take the wheel

De Amerikaanse vrouw die vorige week een 47-jarige motorrijder van de baan reed in de Amerikaanse staat Indiana zegt dat ze "God liet rijden". En ik zou nu doodgraag willen zeggen dat het een mop is ...

Maar dat is het spijtig niet, want de 25 jaar oude Prionda Hill vertelde aan de politie dat uit het niets God zei dat hij het wiel ging overnemen, waarop zij prompt het stuur losliet en de 47 jarige Anthony Olivier van zijn Harley Davidson reed. Na het ongeval reed ze zelfs bijna een tweede maal over de gevallen motorrijder maar buigde gelukkig net optijd af. Riviera kwam er levend - doch zwaargewond - uit met enkele gebroken ribben, een geperforeerde milt en een bloedende nier.

De politie stelde vast dat de vrouw niet dronken was maar controleerde niet op andere drugs. Hill zei zelf dat met haar Pontiac mechanisch niets mis was.

Na het accident boorde de vrouw (of God, we weten het ook even niet meer) de Pontiac nog achter in een Ford pick-up truck, wiens bestuurder er licht geschrokken maar zonder letsels van af kwam.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws