Deze schets moet klanten warm maken voor P1 GTR

mclaren-p1-gtr-render

Een Mclaren-dealer uit Florida heeft een eerste schets van de P1 GTR naar haar klanten gestuurd. Extreem lijkt alvast het sleutelwoord te worden van dit trackspeeltje voor de hyperrijken.

Enkele klanten vroegen naar een extremere P1 en McLaren levert. Verwacht geen straatlegaal model. De P1 GTR gaat, net zoals de FXX van Ferrari, een circuitspeeltje zijn waarmee eigenaars maar een paar keer per jaar mogen rijden. Op dit moment spreken ze van minimaal zes keer op F1-circuits over heel de wereld.

Uiterlijk wordt het alvast een van de pot gerukt model - afgaande op het plaatje. Denk aan een joekel van een spoiler en een uitlaatset waar je een MINI in kan parkeren.

McLaren gaat zo'n 2,5 miljoen vragen voor deze wagen waarmee je eigenlijk niet mag rijden wanneer je wil. Al krijg je meer dan de wagen. Zo krijg je de privégegevens van enkel belangrijke mensen binnen het merk (om te zeuren over de afstelling van de ophanging en de kleur van de bouten aan de deur natuurlijk) en mag je gaan oefenen op de race simulatoren van het merk.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws