Rowan Atkinson zet zijn McLaren F1 te koop

mclaren-p1-rowan-atkinson

Acteur Rowan Atkinson, bekend van zijn rol als Mr. Bean, verkoopt zijn McLaren F1 voor een knap bedrag van 8 miljoen pond. Een bedrag waarmee je één van de meest bekende F1's op de kop kan tikken.

Voor de echte autofanaten is de haat-liefde-verhouding van Atkinson met de McLaren F1 bekend. In 1997 kocht hij de wagen gloednieuw waarna hij zonder zorgen kon rondtoeren met de supercar, tot 2009...

In dat jaar reed hij namelijk een Rover Metro aan met de supercar. De F1 moest voor een stevig bedrag worden gerepareerd. Een reparatie waar Atkinson niet lang van kon genieten, want in 2011 slipte hij namelijk met zijn paarse bolide van de baan. Daarbij was de schade zo erg dat de verzekering maar liefst 910.000 pond moest betalen om de wagen gemaakt te krijgen.

Nu lijkt het genoeg te zijn geweest voor Atkinson. Want hij zet zijn McLaren F1 met zo'n 65.000 km op de teller te koop. Het prijskaartje bedraagt daarbij 8 miljoen pond, omgerekend maar liefst 10.6 miljoen. Niet slecht als je weet dat hij de wagen origineel kocht voor 640.000 pond (855.000 euro).

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws