Coyote nu ook aan je pols

coyote-apple-watch-icoyote-app-iphone

De populaire Coyote radarverklikker is vanaf vandaag ook uitgerust met ondersteuning voor Apple's smartwatch. De nieuwe versie werkt als aanvulling op de reeds bestaande iPhone applicatie.

Coyote is het Franse bedrijf van radarverklikkers met meer dan 4,8 miljoen gebruikers waarvan 820.000 in België. Naast hun bekende fysieke apparaten bieden zij ook hun dienst aan op iPhone, Android en Windows Phone. Die eerste krijgt nu ook een uitbreiding naar je pols, want vanaf vandaag is er ook Apple Watch ondersteuning waardoor je vaste en mobiele radars, ongevallen, verkeershinder en snelheidsbeperkingen te zien krijgt.

Nutteloos voor mensen met een telefoonhouder, handig voor diegenen zonder. Het is ongetwijfeld een pak gemakkelijker (en veiliger) om een blik op je horloge te werpen dan op je telefoon die ergens in een bekerhouder ligt. Of de app ook gebruikt maakt van de trilfunctie van de horloge hebben we nog niet kunnen testen.

De Apple Watch is de rechtstreekse concurrent van Google's vorig jaar geïntroduceerde Android Wear lijn, terug te vinden op onder andere de Moto 360 en op de LG G Watch Urbane. Of er ook plannen zijn om Android Wear te ondersteunen vanuit de Coyote app is nog niet bekend.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws