Stoere sedan: Abarth Aegea [Render]

fiat_aegea_abarth2

Als Dacia aan een R.S.-model werkt van haar Sandero, waarom mag Fiat dan geen potentere Aegea hebben? Of 'ie er nu komt of niet deze Abarth Aegea, in onze contreien moet je hem niet verwachten...

De kans lijkt ons trouwens klein dat Abarth ooit haar tijd gaat investeren in een hetere versie van de Aegea. De sedan moet namelijk een lowbudget-robbertje uitvechten in landen zoals Turkije. Toch kunnen we niet ontkennen dat deze render van X-Tomi Design een bepaalde coolheid uitstraalt. Misschien wel door de lekkere velgen, het rode kleurtje en de herkenbare Abarth-strepen op de flank.

Zetten we de droomgedachte even verder, dan zien we onder de kap van deze Abarth Aegea een 1.4-liter turbobenzine met 180 pk. Waar blijft die Fiat Bravo nu weer?

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Koentje 10:04
afbeelding van Koentje

Dit zal toch nooit gemaakt worden. Abarth werkt alleen maar aan kleine auto's (kleiner dan 4meter). Immers dat is de filosofie van het bedrijf. Dus geen Bravo Abarth ook niet.

Yvesw 11:12
afbeelding van Yvesw

Dan is de Abarth Punto alvast een uitzondering op die regel :-)

Zolang ze maar een versie maken van de Fiat 124 :-)

Koentje 08:36
afbeelding van Koentje

Tja inderdaad. Je moet weten dat ze bij Abarth ook niet van plan waren om de Grande Punto te maken. Nu kan je hem niet meer bestellen bij Abarth. Zelf rij ik met de eerste versie supersport. Toch wel een unicum in Belgïe want van die versie zijn er maar drie in Belgïe terechtgekomen. Toen was het Abarth grigio geen optie en alleen verkrijgbaar op de supersport. Ik kijk trouwens ook uit naar de 124 versie, gewoon uit nieuwsgierigheid!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws