In vol ornaat: Lamborghini Aventador SuperVeloce Roadster

lamborghini-aventador-sv-roadster-2015_01

Lamborghini heeft nog geen echte info of plaatjes vrijgegeven van haar nieuwste supercar. Dat mag geen probleem zijn volgens fotograaf Jordan Shiraki en hij plaatste prompt wat foto's online.

Er is buiten Shiraki zelf geen bron die aantoont dat dit nu daadwerkelijk de echte beelden zijn van de Lamborghini Aventador SuperVeloce Roadster. Echter schoot de man al plaatjes voor onder andere Lexus, Dodge, Gumball 3000 en vooral: ook voor Automobili Lamborghini. De kans is dus reëel dat we hier zitten te kijken naar persplaatjes van de meest performante roadster ooit van het Italiaanse merk.

Volgens de fotograaf beschikt de dakloze variant over dezelfde 6.5-liter V12 met 750 pk en 690 Nm en weet hij dat het model - hoewel het zo'n 50 kg extra meezeult - in 2,8 seconden naar de honderd snelt. O ja, onder de indruk van het felle kleurtje? Dat luistert volgens Shiraki naar de naam Blu Glauco.

Verwacht wordt dat de SuperVeloce zonder dak op het autosalon van Frankfurt zal staan. De productie is gelimiteerd op 500 stuks.

lamborghini-aventador-sv-roadster-2015_01
lamborghini-aventador-sv-roadster-2015_01

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Mark 13:51
afbeelding van Mark

Ondertussen heeft Shiraki toegegeven dat dit slechts renders zijn die in Photoshop gemaakt werden, het gaat hier dus niet om officiële beelden van de Aventador SuperVeloce Roadster.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws