Nieuw model van TVR nu al uitverkocht

tvr-sagaris-2

De kleine Britse autoconstructeur kan even opgelucht ademhalen na woelige tijden. Met de komst van een nieuw model lijken ze vele harten te hebben veroverd. Het model zou voor productiejaar 2017 al uitverkocht zijn.

Het Britse automerk TVR heeft er een turbulente geschiedenis opzitten, mede dankzij de financiële crisis dat het merk op de knieën kreeg. Maar met de aankondiging in Juni dat er een nieuwe V8 supercar van het merk komt, met achterwielaandrijving, zit de wind in de zeilen voor TVR. Want volgens een interview met Britse autopers, heeft TVR meegedeeld dat alle 250 exemplaren die in 2017 gebouwd zullen worden al zijn verkocht.

"We began to take deposits in June purely because we had so much clear demand and potential customers. Here we are only a few weeks later announcing this remarkable order take". aldus John Chasey, de nieuwe directeur van TVR.

Alle klanten hebben vandaag al een voorschot van 5.000 euro moeten betalen. Het is voor de toekomstige eigenaars nog tot 2018 wachten alvorens ze hun wagen te zien krijgen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws