Stuiptrekking: Mitsubishi frist Lancer op voor 2016

2016_lancer_gt_hero_image

Al 9 jaar draait de huidige Lancer mee. Mitsubishi heeft echter geen plannen om een opvolger te voorzien. Om de verkoop toch in leven te houden, frissen de Japanners de sedan op voor de Amerikaanse markt. Een Evo-variant moet je daarbij niet verwachten.

Er uitgaan met een knal... Het is iets waar de Lancer niet op moet rekenen, want Mitsubishi blijft de huidige generatie in leven houden zoals televisiemakers kookprogramma's blijven uitbraken. Kort gezegd; het nieuwe is er al lang af.

Niet anders bij deze facelift. Die zorgt er alvast voor dat de ooit zo sportieve rakker meer weg heeft van de Space Star. Onder de kap een 2.0-benzine met 148 pk en 196 Nm of een 2.4-liter benzine met 168 pk en 226 Nm. Torretjes die je beiden kan uitrusten met een CVT. In het geval van de GT-versie, de sportiefste uitvoering nu de EVO niet mee aan de facelift mag, krijg je standaard een manuele vijfbak. Tijd om afscheid te nemen van de Lancer, Mitsubishi...

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Chuwie 00:10
afbeelding van Chuwie

Trekt op de lancer fortis

Evo x 13:50
afbeelding van Evo x

Vernieuwen veel minder snel hun modellen doch, hun nieuwe wagens verbruiken echter geen olie, hun distributie kettingen vernietigen hun motoren niet en hun turbo's nemen zoals allemaal uitlaatgassen terug in met dat verschil dat alles 15j lang gewoon proper blijft. Airco laat je vullen vanaf 8 jaar, kan zo nog tijdje doorgaan eigenlijk. Er valt bij meeste mitsu na 10j iets op, die doen gewoon wat ze moeten doen. En na 'n tijdje is dat ongewoon. :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws