Lada Vesta VIP: Voor de succesvolle chauvinistische Rus

lada-vesta-vip2

Elke Rus met enig kapitaal zoekt zijn toevlucht bij Duits premium automobiel voor zijn dagdagelijkse verplaatsingen. Maar wat als het chauvinistisch bloed door je aderen loopt? Dan biedt Lada de oplossing met deze verlengde Lada Vesta VIP.

Met de Vesta lijkt Lada sinds het ontstaan van het merk eindelijk een wagen in de rangen hebben staan die niet spontaan de melk uit je neus laat vliegen van het lachen. Daarvoor moest het merk wel beroep doen op Steve Mattin, een man die zijn sporen bij Mercedes (ML, GL, SLR, etc) en Volvo (V60, S60, XC60 concept) verdiende. Eindelijk zou het dus geen schande meer moeten zijn om met een Lada rond te toeren.

Dat wordt kracht bijgezet met deze VIP-uitvoering van de Vesta die stiekem ontwikkeld werd door de ingenieurs. Een model dat - net zoals de rest van het Vesta gamma - kan genieten van moderne technologieën zoals twee airbags vooraan, stuurbekrachtiging, ESP, elektrische spiegels & ramen en een stuur met knopjes voor de radio en cruisecontrol. De technologie, het staat niet stil...

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Adriaan 14:16
afbeelding van Adriaan

"twee airbags vooraan, stuurbekrachtiging, ESP, elektrische spiegels & ramen" in wat voor imperialistiche, decadente kapitalistische wereld leven wij wel niet?
Wat is het volgende? Een overheid waar je niemand kan omkopen? Een rusland zonder Putin? Neenee, blijf bij uw waarden Lada, ik wil kunnen lachen elke keer ik er nog eens eentje zie voorbij rijden.
Btw: is dit al een resultaat van de samenwerking tussen renault en lada, of nog puur russisch?

Yvesw 14:53
afbeelding van Yvesw

Met inmenging (en technologie) van Renault ;-)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws