Volkswagen strooit met "gift cards" om consument terug te winnen

volkswagen-dealer-momentum-jersey_0

Volkswagen excuseerde zich al eerder voor dieselgate, en nu willen ze met een cadeau'tje de gekwetste klanten in de USA opnieuw blij maken. Ze geven daarom 1.000 dollar aan die betrokken klanten. Terug vrienden?


Lees hier alle berichtgeving die we verzamelen over #Dieselgate, het wereldwijde schandaal van Volkswagen vanwege software in dieselmotoren die NOx-emissietests vervalst.


De zowat 482.000 exemplaren van Volkswagen die een diesel met sjoemelsoftware gemonteerd kregen, moeten nog worden gewijzigd. In afwachting daarvan is Volkswagen alvast begonnen om de klanten wat te paaien. De klanten hebben recht op een prepaid Visa card met 500 dollar erop en daarbovenop geeft Volkswagen nog eens een dealership gift card ter waarde van 500 dollar. Tenslotte krijgt iedereen die aanspraak maakt op de twee vorige zaken ook drie jaar lang 24 uurs-pechbijstand.

Niet dat de klant daarvoor zomaar zijn hand moet uitsteken. Eerst en vooral moet men op de website VWdieselinfo.com de VIN-nummers van de wagen ingeven. Dan wordt nagegaan of de wagen één van de betrokken gevallen is. Als dat het geval is, wordt gevraagd zich te registreren en de kilometerstand op te geven. Doet de klant dat, dan krijgt hij vier weken later het goodwillpakket in de bus.

Maar da's nog niet alles, want dan moet de klant met auto en goodwillpakket naar de dealer, waar hij rijbewijs en eigenaarsbewijs moet tonen zodat de dealer het pakket kan activeren.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Markske 16:32
afbeelding van Markske

ik ken die USA wetgeving niet maar is het daar niet zo dat indien je dit zou aanvaarden je geen rechtzaak meer kan starten? Rechtzaken met schadevergoedigen die hier eerder thuishoren in lotto of euromiljons

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws