Zwitserse webshop viert feest, verkoopt Tesla's Model S 85D met 50% korting

tesla50korting

QoQa, een Zwitserse webshop met dagacties viert haar tienjarig bestaan. Hoe ze dat vieren? Door Tesla's aan de helft van de prijs te verkopen. Rep je er echter niet meteen naar toe, want de wagens zijn al lang uitverkocht.

Qua stunt kan het wel tellen, zowat de meest begeerlijke elektrowagen voor de helt van de prijs verkopen. Laat dat net zijn wat QoQa deed, een Zwitserse e-shop met dagaanbiedingen. Want plots stond er een Tesla Model S 85 D online met 50 procent korting. De slogan '100 procent elektrisch rijden voor 50 procent van de prijs' was dan ook niet gestolen.

Dat het aanbod zowat binnen het half uur uitgeput was zal je waarschijnlijk dan ook niet verbazen. Zeker als je weet dat ze maar 20 wagens in stock hadden. Om er ééntje te kopen moest je evenwel aan strikte voorwaarden voldoen. Zo moest je Zwitsers zijn om de wagen te kunnen kopen, moest hij in Zwitserland worden ingeschreven en minstens 12 maanden op je naam blijven staan.

Het is trouwens niet de eerste keer dat QoQa zo'n stunt uithaalt, in 2011 verkocht het eveneens een Porsche 911 Carrera S voor de helft van de prijs. Volg je, iBood?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws