Ford GT kopen? Hoe actief ben je op sociale media?

fordgt-aankoopvrwrd

Hoewel je zou denken dat de Ford GT al uitverkocht was nog voor 'ie getoond werd is niets minder waar. Vanaf volgende maand kan je er eentje bestellen bij de Blauwe Ovaal. Daarbij moet je niet per se enkel over veel cash beschikken, maar wel voldoen aan enkele belangrijke voorwaarden. Hoe je een eigenaar van de Ford GT kan worden?

Bij Ferrari en Lamborghini is het gebruikelijk dat speciale modellen al uitverkocht zijn nog voor ze aan het grote publiek worden voorgesteld. Ford zou gemakkelijk dezelfde toer kunnen opgaan met de GT, want de interesse is uiterst groot. Echter was de nieuwe GT een compleet geheim tot 'ie vorig jaar op het salon in Detroit stond. Daarenboven heeft Ford geen zin om haar supercar enkel te verkopen aan de rijken der aarde. Je moet namelijk voldoen aan specifieke voorwaarden.

Volgens de The Detroit News zijn dit alvast enkele zaken waar je op moet antwoorden op de vragenlijst:
• Hoe actief ben je op sociale media?
• Hoe vaak plan je te rijden met de GT?
• Hoeveel Ford-voertuigen heb je voordien gehad?

Volgens Ford Executive Vice President of Product Development Raj Nair broodnodig, want hij wilt prioriteit geven aan klanten die daadwerkelijk gaan rijden met de wagen en er zorg voor zullen dragen in plaats van doorverkopen voor een meerprijs. Toch maar even een Instagram-profiel aanmaken als je in de markt bent voor de Ford GT...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws