Ford gaat voor Vignale en 'allroad'-modellen

vignale

Meer luxe en hoger op de pootjes, dat zijn twee pijlers waarop Ford haar volgende aan te kondigen modellen zal baseren. Denk dan aan een uitbreiding van het Vignale-gamma en het 'allroad' maken van verschillende bestaande modellen.

De Mondeo Vignale staat ondertussen al even bij de dealer. Meer nog, in België doet de verkoop ervan het stukken boven verwachting. Waardoor we procentueel gezien in Europa op de derde stek staan als Vignale-kopers. Bij Ford hebben ze dan ook een nieuwe niche ontdekt; het luxueuzer maken van 'bestaande' modellen. Daar zijn ze niet alleen in, want ook Renault doet dit via haar 'Initiale Paris'-lijn.

In Genève zal de Vignale-familie echter stevig groeien, want Ford zal daar drie nieuwe leden voorstellen. Hoewel het nog gokken is kan je er geld op in zetten dat het over een S-Max Vignale, Edge Vignale en Kuga Vignale gaat.

De hoogte in

Al is een luxevariant boven de Titanium-uitvoering niet de enige richting die Ford uit gaat. In navolging van pakweg Opel, Audi, Volkswagen en Volvo ziet het wel graten in 'allroad'-versies van bestaande modellen. Denk dan een iets hogere rijhoogte en wat meer beschermplastiek rondom genre Audi A4 Allroad of Volkswagen Passat Alltrack. Gezien het succes van crossovers geen domme zet.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws