Renault Clio IV Phase II [Render]

render-renault-clio-facelift_01_0

Naar alle waarschijnlijkheid zal Renault op het autosalon van Parijs later dit jaar de 'Phase 2' voorstellen van haar vierde generatie Clio. Een lekker bekkende benaming voor de Clio facelift. Met de spypics bij de hand gingen we alvast aan de slag om het uiterlijk te visualiseren.

Sinds 2012 bij de dealer, de vierde generatie Clio, dus is het meer dan normaal dat Renault dit jaar nog een facelift zal uitrollen. Zeker nu een groot deel van zijn stalgenoten vernieuwd zijn (denk Espace, Mégane en Scénic). Nemen we de salonlijst er bij, dan lijkt het meer dan logisch dat het Franse merk het salon van Parijs daarvoor zal aangrijpen.

Tot die tijd wordt de opgefriste - en tevens afgeplakte - Clio vooral veel gespot op de openbare weg. Waardoor het doorheen de camo mogelijk is om de grote lijnen ervan te schetsen. Opvallend daarbij is dat er vooraan geen opvallende Led-strepen vallen te bespeuren zoals bij de Talisman en co. Die zitten waarschijnlijk net zoals bij de Kadjar verwerkt in de koplampen.

Afspraak later dit jaar om te zien hoe juist we zitten met deze render, Renault...

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Sven 08:29
afbeelding van Sven

Eindelijk verlost van die veel te felle LED-streepjes naast de koplampen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws