Alfa Romeo-baas aan de kant gezet door trage lancering Giulia?

alfabaaswissel

Harald Wester, tot voor kort het hoofd van Maserati en Alfa Romeo moet plaats ruimen voor gespierde reus Reid Bigland. Hoewel niet met zo veel woorden gezegd kan de trage lancering van de Giulia er wel eens mee hebben te maken.

De komst van de Alfa Romeo Giulia en Maserati Levante kan je danken aan Harald Wester, de Duitser die zo'n acht jaar aan het roer stond van beide merken. Met de komst van beide nieuwe modellen lijkt zijn verhaal echter uitgezongen, want hij moet plaats ruimen voor Reid Bigland, een Canadees die momenteel nog het hoofd is van de Noord-Amerikaanse sales bij Fiat Chrysler Automobiles.

Trage uitrol

Hoewel big boss bij FCA, Marchionne, geen slecht woord te zeggen heeft over Wester (en geloof ons, dat is uitzonderlijk) is de kans groot dat hij het veld moet ruimen door de trage uitrol van de Alfa Romeo Giulia en Maserati Levante. Bigland krijgt nu de opdracht om van Alfa Romeo, Maserati en Abarth succesverhalen te maken. Wester wordt binnen FCA Chief Technology Officer en lid van de raad van bestuur.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws