Namenregistratieronde: Mercedes, BMW en Skoda volop aan het patenteren

bmw_pininfarina_gran_lusso_coupe_02

Autoland lijkt volop modelnamen aan het patenteren. Dat blijkt uit de nodige ingezonden documenten waarin alles staat van Mercedes GLB tot BMW M8. Inderdaad, M8. Hebben we nu je aandacht?

Laten we eerst beginnen met het 'minst' relevante voor Europa; In Noord-Amerika heeft de Volkswagen Groep beslag laten leggen op de namen Octavia, Yeti en Superb van Skoda. Dat kan er enerzijds op wijzen dat Volkswagen met een propere lei probeert in de VS via de introductie van Skoda, anderzijds kan het gewoon bescherming zijn van namen. Kwestie dat Ford niet plots met een Yeti op de Amerikaanse markt komt.

BMW M8

Interessanter wordt het aan onze kant van het water. Want Mercedes heeft de naam 'GLB' geregistreerd. Lang hoef je niet te zoeken om weten dat dit wel eens de voorbode kan zijn van een model tussen GLA en GLC. Wij hopen alvast op een meer praktische GLA. Kortom; hetzelfde als wat de B-Klasse voor de A-Klasse is.

bmw_pininfarina_gran_lusso_coupe

Maar goed, we weten allemaal op welk nieuws jullie allemaal zitten te wachten, dat vanuit München. Laten we meteen BMW's nieuwste ingediende namen voor een patent opsommen; 825, 830, 835, 845, 850, 860, M850 en M8. Waardoor het misschien wel duidelijk wordt dat BMW eindelijk een revival van de 8 Reeks plant om het de Mercedes S Coupé wat moeilijk te maken.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws