Heb jij 19.000 euro veil voor de Fiat 500 Riva?

fiat500-riva-2016_01

Riva, ze bouwen luxueuze jachten en andere voertuigen voor op het water maar verlenen nu ook hun naam aan een Fiat 500. Een samenwerking die tot een gelimiteerde oplage leidt en er voor moet zorgen dat de rijkeren der aarde zo'n schattig 500'je er bij nemen voor vrouwlief.

Of toch niet helemaal, want hoewel gelimiteerd, kunnen ook wij stervelingen er ééntje voor de deur parkeren. Al moet je dan wel minimaal 18.750 euro veil hebben. In ruil krijg je een Fiat 500 met alle toeters en bellen die in het blauw wordt gestoken, een wit lederen interieur aangemeten krijgt en het voortaan doet met exclusief mahony-hout op boordplank en versnellingspook.

Waarmee we eigenlijk alle unieke details hebben vernoemd, want een reddingsboei laten ze voor de kofferruimte maar achterwege. Klanten krijgen dan weer el de kans om hun 500 Riva uit te rusten met een gepersonaliseerd genummerd naamplaatje dat achter de handrem wordt geschroefd. Motorisch gaat Fiat niet voor één specifieke motorisatie, alle blokjes van de 500 tekenen present, zowel benzine als diesel.

Fiat-500-RIva

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Mike D 13:44
afbeelding van Mike D

Eigenlijk nog niet zo een gekke prijs, een goed opgesmukt 500-tje gaat ook al gauw richting 18.000 Euro.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws