Bugatti laat Giorgio Armani handtassen maken voor mannelijk cliënteel

giorgio-armani-for-bugatti_01

Dure wagens en mannen met handtassen... het is een combinatie die we nooit begrepen hebben maar in voetballand een vanzelfsprekendheid is. Bugatti partnert met Giorgio Armani voor een reeks 'artisanale capsules van kleine lederen waren en geraffineerde kledij'. Tja.

De collectie heet - je raadt het nooit - Giorgio Armani for Bugatti en omvat een reeks lederen jassen, schoenen van kalfshuid met krokodillen details en een reeks handtassen. Wederom, voor mannen. Net zo'n Chiron gekocht en moet je wat op je centen letten, dan is er gelukkig ook nog kleiner goed zoals riemen, tassen en een iPad case.

Om de collectie die dit najaar de verkoop ingaat onder de aandacht te brengen slijmen Giorgio Armani en Bugatti President Wolfgang Dürheimer ook nog eens even lekker tegen elkaar. Zo vindt Armani samenwerken met het Franse automerk een natuurlijk evolutie omdat ze eveneens dingen maken uit de beste materialen die eeuwige kwaliteit uitstralen. Dürheimer gaat verder door de zeggen dat Armani overloopt van stijl en perfectie. Geef ons toch maar een rugzak van Quechua.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws