Bugatti heeft nog maar 200 eigenaars gevonden voor Chiron

bugatti-chiron

Dus jij dacht dat de 500 exemplaren van de Chiron al een eigenaar hadden gevonden nog voor de Franse hypercar werd onthuld? Denk opnieuw. Want Bugatti heeft net zoals bij de Veyron wat moeite met de verkoop.

Vervang de rechterspiegel van een LaFerrari, maak er een speciaal modelletje van gelimiteerd op 150 stuks en ze zijn verkocht voor de middag. Bij Bugatti hebben ze niet dat geluk. Want hoewel hét bazenmerk voor de rijken der aarde en allerhande oligarchen is het topmerk van Volkswagen geen verkoopstopper. Met de Veyron hadden ze namelijk de grootste moeite om alle 450 exemplaren uit de deur te krijgen - want Bugatti noopte tig speciale edities te maken voor de klant.

De Chiron lijk hetzelfde verhaal te ondergaan, want van de opgelegde 500 stuks zijn er nog maar 200 verkocht. Hoewel je kan counteren door te zeggen dat 'ie nog maar 6 maanden geleden werd voorgesteld gaan we terug naar de eerste zin van onze tekst; 1 andere spiegel, meteen verkocht. Misschien dat Bugatti haar eigen vonnis heeft getekend met de Veyron en dat klanten afwachten tot het merk speciale modelletjes van de Chiron uit haar hoed tovert...

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Jos D. 20:40
afbeelding van Jos D.

Heeft ook weinig affiniteit met een echte sportwagenliefhebber. Zo'n ding is enkel goed om dragraces mee te rijden. Veel te log en te zwaar voor een echt race circuit of voor de leuke bochtige wegen in de bergen. Menig "mindere" sportwagens halen betere tijden op het TopGear circuit.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws