Roddeltrein: Toont Jaguar vandaag elektrische SUV?

jag

Eén korte teaservideo op haar sociale media, meer heeft Jaguar niet nodig om geruchtenroddelaars volop de gangen in te sturen. Moeten we die geloven, dan zal het merk vandaag nog haar elektrische SUV tonen die het moet opnemen tegen de Tesla Model X en consorten.

Een 'gerucht', in de grootste mogelijke zin van de betekenis. Want Jaguar zelf heeft het enkel over 'spannend nieuws', waardoor het merk op het autosalon van Los Angeles evengoed een XE met nieuw velgendesign kan voorstellen.

Toch zien complot-theoristen er de voorstelling in van een gloednieuwe elektrische Jaguar. Een crossover die - als we de roddels helemaal volgen - door het leven zal gaan als E-Pace.

Alles kan... koffiekan

Geheel uit de lucht zullen we niet vallen moest Jaguar dan toch een elektrische SUV uit haar hoed toveren. Afgeplakte en tevens geruisloze F-Pace met een kortere wielbasis werden al langer verschillende keren gespot.

Daarnaast is Jaguar niet de enige met elektrische SUV-dromen. Denk maar aan Tesla met haar Model-X en Audi die de elektrische 'Q6' in Brussel zullen bouwen. Tegen 18u onze tijd opent het autosalon van Los Angeles alvast haar deuren, waardoor er in de loop van de avond tonnen nieuws binnen sijpelt.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws