Vrouw steelt Lambo in Zwitserland, laat 'm verdwijnen in Londen

lambo-stolen_01

Een Zwitsers autoverhuurbedrijf zit met de handen in het haar, want zo'n maand geleden huurde het een Lamborghini Huracan uit aan een vrouw die de wagen nooit terug bracht. Het traceersysteem van de wagen bracht aan het licht dat de vrouw er in één ruk mee naar... Londen is gereden. Ouch.

Een spijtig voorval, op z'n minst. Voor het Zwitserse verhuurbedrijf van Ferrari's en Lambo's. Zo'n maand geleden passeerde er een Ierse vrouw met de vraag of ze de zwarte Lamborghini Huracan Spyder mocht uitlenen. Het geld werd betaald en papieren werden nagezien en ze vertrok bij het bedrijf. Eén probleem echter, na enkele uren werd het duidelijk dat de vrouw niet van plan was 'm terug te brengen. Een traceersysteem in de wagen bracht aan het licht dat ze in één ruk naar Londen aan het rijden was, waarna de wagen van de radar verdween.

lambo-stolen

Gaten

Het noopte het verhuurbedrijf alvast richting sociale media te trekken om autofans aller lande aan te sporen een tip te geven. De vinder krijgt zelfs een prijs van 5.000 Zwitserse Franken (4.4000 euro). Alleen... hangt het verhaal wat met losse haken en ogen aan elkaar. Om te beginnen is er het paspoort van de vrouw. Vals, en dat is van mijlenver te zien. Zo staat er op de pas dat ze mannelijk is én staat er een drukfout bij de vervaldatum. Dit zou al genoeg moeten zijn om een alarmbel af te laten gaan bij de balie van het kantoor.

lambo-stolen

Dan is er nog de rit richting Londen. Eentje die op z'n minst 7 uur duurt (als het gaspedaal diep wordt ingedrukt). Langer dan dat de vrouw de wagen waarschijnlijk uitleende. En dan is er nog de overtocht met de trein (of boot). Waardoor het bedrijf na het ontdekken toch heus wel de instanties aan Calais had kunnen inlichten. Volgende keer toch iets voorzichtiger te werk gaan bij het uitlenen van exclusief spul?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws