Uitrit: Matt LeBlanc stopt bij Top Gear [vraag]

top-gear_0

Matt LeBlanc was de afgelopen jaren één van de gezichten ven het vernieuwde Top Gear. Maar nu gooit hij de handdoek in de ring.

Top Gear is niet meer wat het geweest is. Nadat Jeremy Clarkson fel uit de bocht ging en zijn twee kornuiten andere horizonten wilden verkennen, zorgden de programmamakers voor een andere invulling.

Dat ging niet zonder slag of stoot. Chris Evans moest hét gezicht worden, vergezeld van een aantal co-presentatoren. Maar Evans besloot voortijdig te stoppen met presenteren en de rest moest alleen verder. De reeks had moeite met het niveau van de voorgangers en kabbelde verder.

familiaal

Nu geeft ook Matt LeBlanc aan dat hij ermee kapt. Niet dat hij het niet leuk meer vindt, maar vanwege de opnames voor Top Gear was LeBlanc naar zijn zin teveel afwezig in zijn gezin. Een zeer begrijpelijke reden, die er wel voor zorgt dat Chris Harris en Rory Reid op zoeken moeten naar een nieuwe derde musketier, of ze zouden op een duopresentatie moeten overgaan.

Keek jij intussen nog Top Gear? En wie wil je dan als vervanging zien?

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 7 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Wim 17:20
afbeelding van Wim

Alex van CarThrottle

John 17:23
afbeelding van John

Heb denk ik geen enkele aflevering volledig gezien, maar van de stukken die ik wel gezien heb, kan ik alleen maar concluderen: ik zal Matt niet missen, vond hem niet echt bij het trio passen.

Als vervanging: Rowin Atkinson :-)

Ben Ruh 10:56
afbeelding van Ben Ruh

Het laatste decennium ging het enkel over knappe camerashots en zoveel mogelijk materiaal in de prak rijden. Erbarmelijk en beschamend niveau vond ik dat zonder enige toegevoegde waarde. Ik hunker naar de tijd met Vicki Butler-Henderson en Tiff Needell.

Janssens 15:04
afbeelding van Janssens

Nooit meer gekeken sinds het vertrek van het magische trio. Gelukkig kan je ze nog altijd bewonderen in "The Grand Tour". Super programma met nog meer budget als ervoor.
Top Gear kan mij gestolen worden. The original is always better than a copy !!

Yannick 18:47
afbeelding van Yannick

ik kijk naar beide shows en was eigenlijk blij dat LeBlanc erbij kwam en die andere pippo verving.

Bij de grand tour kijk ik alleen maar voor de momenten met de auto's. Ik ben die Clarkson zijn belachelijke mopjes te beu en dat overdreven excited gedoe van hammond was er soms zo over...

Ik haal men hart wel op bij YouTube reviews. Vroeger Salonmondrin op één maar die heb ik uiteindelijk ook plots gewist nadat ik een paar arrogante trekjes begon te merken als één van zijn makkers te veel in beeld kwam en de aandacht niet op hem stond.

Joe Achiles is eigenlijk een heel relaxe youtuber om te bekijken maar nog te beperkt qua review materiaal. Die zou best wel iets kunnen doen op tv volgens mij...

jre 11:23
afbeelding van jre

De grootste valkuil is dat ze "vervanging" zoeken. Het vorige concept was te sterk verbonden met de drie gekende heren.

Top Gear moet gewoon durven loslaten. Gefakete ruzies, the Stig, Challenges, ... Laat het gewoon los. Chris Harris kan gerust het gezicht worden, zijn eigen YouTubekanaal was best ok.

Adriaan 14:59
afbeelding van Adriaan

Daar sla je de nagel op de kop denk ik, ze moeten het hoofdstuk met Jeremy, Richard en James afsluiten en een nieuwe richting aan gaan. En zoals je zegt, Chris Harris zou Top Gear perfect kunnen dragen als je hem wat speelruimte geeft. /Drive vind ik persoolijk ook leuker om naar te kijken dan naar de eerste afleveringen van topgear met dat zooitje ongeregeld dat precies alleen maar kan roepen (blij dat hij de eer aan zichzelf hield)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws