BMW Z4 gaat niet hoger dan M40i

bmw-z4-teaser-m40i

In haar plaagcampagne omtrent de nieuwe generatie Z4 heeft BMW enkele belangrijke details laten vallen. Eén daarvan lijkt er op te wijzen dat het merken uit München geen plannen heeft om een rasechte M van de Z4 te maken. Waardoor de pret stopt bij de Z4 M40i. Flauw?

De Duitsers zijn de laatst stenen aan het leggen aan de muur genaamd Z4. Een werk van lange aard, of toch van lange visibiliteit. Want al van 2016 plaagt BMW met het model dat zijn genen zal delen met de nieuwe generatie Toyota Supra. Maar nu is hij dus bijna klaar. Op het Miramas testcenter op Frans grondgebied stuurt BMW op dit moment de Z4 M40i over het circuit. Dat laten de Duitsers maar al te graag blijken met nog maar eens een plaagvideo waarin de Z4 met "nieuwe, extreme krachtige, zes-in-lijn" zijn pootjes mag strekken.

Al struikelden wij vooral over één zin die in de bijhorende perstekst werd neergepend; "De meest intense vorm van nieuwe dynamische roadster performantie wordt belichaamd in de Z4 M40i." Dus... geen Z4 M dan BMW? Of spelen de Duitsers hier met onze voeten en krijgt de Z4 M net zoals zijn voorganger (en de Z3 M daarvoor) een vast dak aangemeten. Waardoor we niet van roadster maar wel van coupe moeten spreken. Zo veel vragen, zo weinig antwoorden, BMW...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Van Den Heede 15:07
afbeelding van Van Den Heede

Mooie auto

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws