Nieuwe Volvo 360c is... tja, wat is dit eigenlijk?

volvo-360c-teaser

Is het een vliegtuig, is het een autonome wagen? Hoogstwaarschijnlijk één van die twee. Volvo heeft zopas een eerste tipje van de sluier van de 360c gehaald, "de toekomst van reizen."

"Coming soon: onze visie voor de toekomst van het reizen. Kan de tijd gespendeerd aan reizen binnenkort wel besteedde tijd worden?" Jawel, dat zijn de woorden die een eerste plaagstoot van de 360c van Volvo begeleiden. Vaag natuurlijk, al gaan we een kleine gooi doen naar wat Volvo hier uit haar Zweedse hoed tovert: een autonome conceptwagen. Eentje voor het aankomende autosalon van Parijs zou je denken, al heeft het merk al officieel te kennen gegeven niet deel te nemen aan dat autofeestje.

Afgaande op de magere hints die we uit de video vanop de sociale media van Volvo kunnen halen lijkt de 360c een compact busje te zijn. Met plaats voor vier misschien, zoals de Volkswagen Sedric. Automerken zijn namelijk al langer aan het aftasten hoe auto's van bezit naar een dienst kunnen gaan. En daarvoor mag de styling in de toekomst serieus op de schop. Hoe dan ook, binnenkort krijgen we hoogstwaarschijnlijk meer info over deze 360c. Misschien is het wel een Zweedse grillmachine...

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Ludo 06:16
afbeelding van Ludo

Laat er alsjeblieft een stuur in zitten

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws