Drivy: Meer zekerheid met nazicht bij autodelen

og-left-hand-drive-9c0f27773cf979c3280543a5892ba97ca30aa6d154b76babbc77e937d6da5eea

Je eigen auto verhuren aan wildvreemden via een app, zou jij dat zien zitten? Dat is het concept van het bedrijf Drivy, maar blijkbaar happen nog niet genoeg potentiële verhuurders toe. Daarom heeft Drivy een akkoord getekend met Auto5 en Midas.

Drivy.be is een online platform waar particulieren hun auto kunnen verhuren aan andere particulieren. De hele formule is erop gericht om vertrouwen te kweken – uiteindelijk laat je iemand die je niet kent met je auto rijden, of huur je een auto van een vreemde – met een omniumverzekering die in de prijs is inbegrepen en een systeem waarbij zowel huurders als verhuurders een beoordeling kunnen geven. Maar omdat een mens nooit genoeg kan worden gerustgesteld, is Drivy een slimme samenwerking aangegaan met Auto5 en Midas.

Gratis nazicht

Wie zijn auto inschrijft bij Drivy, kan die bij een van beide bedrijven gratis en grondig laten nakijken. Als tijdens dat onderzoek problemen aan het licht komen, dan krijgt de eigenaar bovendien mooie kortingen op de herstellingswerken. Bij die oplossing wint iedereen, want verhuurders zijn er zeker van dat hun auto gezond blijft en huurders moeten geen schrik hebben dat ze in barrel terechtkomen dat met naald en draad aan elkaar hangt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Carlos 15:50
afbeelding van Carlos

Heb zelf dit platform mijn auto al verhuurd en ging goed. Ga het zeker nog doen. Auto staat toch stil anders in de week. Via deze regeling zou het ook overtuigend zijn voor huurders dat de auto, recent extra, is nagezien.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws