Hupla: Carlos Ghosn terug achter tralies

carlos ghosn

De Carlos Ghosn-saga krijgt een plottwist waar tv-serie Thuis al jaren van droomt. De gewezen topman van Renault Nissan ging op 11 april een persconferentie geven waarin hij zijn kant van het verhaal zou tonen, nu bereikt het nieuws ons dat Ghosn opnieuw gearresteerd is door Japanse instanties. Nieuwe bewijzen zouden aan de grond liggen van deze arrestatie.

Lang heeft Ghosn niet kunnen genieten van zijn vrijheid (lees: huisarrest). Want Japanse media berichtten dat Ghosn terug in arrest is genomen wegens nieuwe ontwikkelingen in de zaak. Die ontwikkeling betreft een aanklacht waarbij Ghosn miljoenen dollars zou hebben verduisterd naar een autobedrijf in Oman. Geld uit een fonds van Nissan waar de topman zonder vragen in kon grabbelen. Zo zou hij een deel van het geld hebben gebruikt om een jacht te kopen.

Zo gaat de aanklacht alvast. Carlos Ghosn blijft in geuren en kleuren ontkennen. Volgende week donderdag, 11 april, zou de man normaliter een persconferentie geven om zijn kant van het verhaal te delen met de media. Een evenement dat nu hoogstwaarschijnlijk niet meer door gaat.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Waxweazel 10:41
afbeelding van Waxweazel

Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat er een heel erg vuil spel wordt gespeeld bij de Japanners.
Toevallig wanneer Ghosn zijn mond wil open doen op een persconferentie (wat legaal is volgens zijn voorwaarden), dan wordt hij opgepakt.
Gevalletje "mond snoeren".

andre123 14:37
afbeelding van andre123

best mogelijk dat er een vuil spelleke gespeeld wordt.
maar wat als blijkt dat het(bijna)allemaal klopt?
sorry he,maar ik vertrouw die hoge heren niet.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws